Oxalis - Bedrijfsboodschap

Over Oxalis

Ik ben Francien Hoving, 48 jaar. Moeder van 2 kinderen. En partner van Alex. Ik heb gewerkt in de kinder- en jeugd psychiatrie. Als sociotherapeut heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van jongeren en hun ouders. In mijn praktijk vind ik het belangrijk om hoofd, hart en handen te verbinden met elkaar. 

In mijn praktijk komen volwassenen, kinderen en jongeren met verschillende hulpvragen. Ieder van hen is uniek en heeft een eigen verhaal en achtergrond. Dat maakt het werken met mensen zo bijzonder. Ik hou ervan om samen te werken en om ontdekken waarin de ander uniek in is. Waar de uitdagingen liggen, wat werkt en wat helpt. Maar ook aan het accepteren van dingen die niet veranderd kunnen worden, maar die er nou eenmaal zijn.

Ik ben gediplomeerd creatief docent/ coach en psychosociaal therapeut beeldend daarnaast ben ik opgeleid als ambulant, jeugd en gezinshulpverlener. 

De opleiding tot psychosociaal therapeut beeldend heb ik gevolgd aan Vrije Academie 't Pad. De afgelopen jaren zijn verrijkend geweest voor mijn  persoonlijke ontwikkeling. Door op een creatieve wijze mijn uitdagingen en problemen aan te gaan, heb ik ervaren hoe verhelderend het is om te werken met creatieve materialen. Het beeld  maakt het onzichtbare, zichtbaar. Ik ben ongelofelijk dankbaar dat ik deze krachtige manier van werken zelf heb mogen ontdekken. 
Je bent van harte welkom!
* Foto hedy Vermeerhttp://www.fake.com